ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Özlü Ortaokulu

Özlü Ortaokulu

özlü köyü/eyyübiye/şanlıurfa
Vizyon
Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; yaratıcı, dünyaya uyumlu, sorunlara çözüm getiren, girişken, yurtsever, yüksek donanımlı, üretken, ahlaklı, dinamik, öğrenmeyi seven bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, üretken, yaratıcı, sorumluluk sahibi, bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; en gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, teknoloji destekli, yabancı dil ağırlıklı ve dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
Taşımalı okullar futbol turnuvası ikinciliği...
Kütüphane Kitap Sayısı :505
Öğretim Şekli :Okulumuz tam öğretim şeklinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Taşıma bölgesinde
kalorifer
Okulumuzun öğretmen servisi bulunmaktadır.
Okulumuz il merkezine 45 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda futbol turnuvası, satranç turnuvası gibi organizasyonlar yapılmaktadır.
Tübitak bilim fuarı kapsamında sanatsal ve bilimsel çalışmalar yürütülmektedir.
BİGEP PROJESİ UYGULANMAKTADIR